Delta főcím és Perfect to me

March 23, 2014
in Category: 80s-70s-60s, Electronica, Pop
2362 0
Delta főcím és Perfect to me

Az utóbbi két napban két zenét is kaptam lelkes magyar booteggerektől, hogy osszam meg műveiket a mash-up.hu-n. Szerencsére mindegyik meglehetősen jól sikerült alkotás, így szívesen teszek eleget a kéréseknek. Örülök, hogy Magyarországon is akad néhány ember, akik továbblépve a diszkózene vs. diszkózene mashupokon megpróbálnak valami igazán eredetit alkotni a műfaj keretein belül, ráadásul ide is találnak az oldalunkra, hogy megosszák műveiket.

Delta főcím

Az első egy igazán ütős alkotás, és rendkívül ötletes. Ha azt mondom, hogy Tom Dissevelt & Kid Baltan – Song of the Second Moon, akkor nem sokan tudják, hogy miről beszélek. Ellenben ha azt mondom, hogy a Delta főcímzenéje Kudlik Júliával, akkor mindenkinek egyből beugrik a furcsa snittekből összevágott főcím a rendkívül furcsa, de mégis nagyon ragadós zenével. A mashup/remix készítője – Milan – hirtelen ihlet hatására az atmoszférikus zenére ráollózta a híres Apollo 13-as hangfelvételt, majd az egészet megtoldotta, és egységesítette néhány űrt idéző szinti-futammal. Röviden és egyszerűen: jó lett 🙂

Perfect to me

A második zene egy lassabb, melankolikusabb darab, de jól tudom, hogy egy ilyen mashupot összerakni nem egyszerű feladat. Nagy Tibor küldte a zenét, aki Michael Jackson Give In To Me zenéjén csavart egy nagyot Pink – F*ckin’ Perfect acapellájával. A két szám tökéletesen összepasszol, biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszeni fog.

Hozzád melyik zene áll közelebb?


  • Kommentek

    1 comment

    1. Pingback: Modern Talking & Selena Gomez - You are my love song Mashup

    Comments are closed.