Egy bohém esküvő legnépszerűbbje

July 29, 2013
in Category: 80s-70s-60s, Hiphop, Mashup Germany, Pop, Rock, slider
2802 0
Egy bohém esküvő legnépszerűbbje

A hétvégén esküvői Dj lettem. Két régi kedves ismerősöm kért fel, hogy szolgáltassam a talpalávalót a lagzijukon, aminek én félve és rettegve ugyan, de eleget tettem. Biztosítottak róla, hogy No Sramli mulatság lesz, aranyeső és társai tiltólistán, és különben is olyasmire van szükségük, amit én alapból is nyújtani szoktam bulikban. Ebbe pedig természetesen beletartozik a mashup is. Játszottam is jó néhányat, a kiváló és nyitott násznép pedig vette is. Mashup Germany egy zenéje kifejezetten tetszett az ünneplőknek, egy srác például elkerekedett szemekkel, és masszív vigyorral futott oda hozzám, hogy “Hát ez nagyon jó. Itt négy szám szól egyszerre…”. Mondtam neki, hogy számolja újra, itt picit többről lesz szó 🙂
Hallgassátok meg Mashup Germany – Ante up to the other side című remekét, és várom a megfejtéseket, hogy igazából hány zenéből hallhatók részletek. Aki pedig kíváncsi, hogy milyen is az a lagzi, ahol ilyen muzsikák is szólhatnak, az nézegesse a Bohém Esküvő oldalát, a srácok biztosan mindenről beszámolnak.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 


  • Kommentek