Variációk egy témára: Stromae Papaoutai

January 16, 2014
in Category: 80s-70s-60s, Club, Dj Y alias JY, Hiphop, Pop, slider
1907 0
Variációk egy témára: Stromae Papaoutai

Stromae az utóbbi időben egyre népszerűbb. Ezt abból szűrtem le, hogy Papaoutai című számából tömegesen jelennek meg az átlagos, vagy még olyan se mashupok. Akadnak persze kevésbé a sablonok irányába mutató verziók is, most ezekből mutatok be kettőt hármat.
Az elsőt Dj Y alias JY jegyzi, nincs még egy napja sem, hogy publikussá tette. Mark Ronson Ooh Wee alapját lepte meg Stromae énekével, egy nagyon jó kis egyveleget alkotva.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

A mai másik mashup videót is kapott. ViC bootlegje már több hónapos darab, neki aránylag korán sikerült megfognia a Papaoutai körüli felhajtást, ugyanis elsők között sikerült elkészítenie a mashupot. Ő fordított verzióban készítette a zenét: Stromae alapára keverte rá a Temptationstől a Papa was a rolling stone acapellát.

Update:

Pár perccel azután, hogy élesítettem a postot rátaláltam Mighty Mike verziójára is a Mashstix főoldalán, és nem tudtam megállni, hogy ne tűzzem hozzá ezt is a kis listához. Szóval emberünk szintén Stromae acapelláját használta, a zenei alap pedig Chris Isaac Wicked Games-e. Kár lett volna kihagyni 🙂

Neked melyik verzió tetszik jobban?


  • Kommentek